Nieuwsbrief

Middels onze (digitale) nieuwsbrieven wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, aanbiedingen en nog veel meer.

Technieken en machines

De verschillende materialen en toepassingen behoeven diverse technieken van be/verwerken. Grofweg genomen kunnen we stellen dat we stof naaien en zeil met hitte lassen. Maar in deze verwerkingen zit ook een overlap van technieken. In het team van de zeilmakerij worden al deze technieken beheerst, waardoor iedere opdracht uitgevoerd kan worden. Of het gaat om een nieuw afdekzeil of het vervangen van een tentrits, alles is mogelijk.

Naaien:

Op de verschillende naaimachines kunnen de diverse werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo beschikken we over b.v. enkelnaaldsmachines, dubbelnaaldmachines en zaknaaimachines.

Thermisch lassen:

In het thermisch lassen kennen we verschillende lassen. We kunnen een normale zoom lassen door middel van een hete lucht lasmachine, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een pees inlassen door middel van een zogenaamde ‘hete wig’.
Tevens is er de beschikking over een aantal handföhns waarmee het fijne laswerk mee kan worden uitgevoerd.

Ringen:

Als het gaat om een groot aantal ringen welke in uw zeil/doek moeten worden geplaatst, heeft de zeilmakerij de beschikking over een pneumatische ringmachine waardoor het fysiek slaan van ringen tot het verleden behoord en het werk efficiënter kan worden uitgevoerd.

Fournituren:

Elk zeil of doek kan worden voorzien van diverse fournituren. U wilt ringen in de zoom van uw zeil of kleed? Of u wilt speciale drukknopen in uw bootzeil; een rits geplaatst hebben of een demontabel versie voor uw windscherm, er zijn tal van mogelijkheden. Laat u goed informeren!


Adres:

Evenboersweg 16
7711 GX Nieuwleusen
Tel.: 0529-483030
Fax: 0529-484012

Openingstijden Winkel:

Ma - vr: 7.30 tot 17.30
Za: 8.00 tot 12.00

Openingstijden Kantoor:

Ma - vr: 8.00 tot 17.00